Lesaanbod

Cursussen@Lots:

Altijd al willen leren masseren? Ik bied toegankelijke massage cursussen aan voor koppels.

Massage cursus voor koppels, één dagdeel. Een dagdeel is ongeveer tweeënhalf uur. Je leert het masseren van de rug, nek, schouders en armen. Dit kost €97,50 per persoon. Jullie werken op elkaar, ik geef instructies. Jullie liggen allebei ongeveer een uur op tafel en krijgen een hand-out mee om thuis te oefenen.

Na deze cursus kan je een half uur massage geven.

Er zijn geen vaste tijden of dagen voor de cursussen. Dit bespreken we met elkaar zodra je contact met me opneemt.

De massage cursussen zijn privé. Jij met je partner, je vriend, vriendin of familielid. Het maakt niet uit! Je leert uitsluitend een massage van ontspannende aard. Klik op de link onderaan deze pagina om de inhoud van de cursussen te zien.

Actie geldig in 2023: 10% korting op de koppels cursus bij het inleveren van een voucher.

PS. Cursus van vier dagedelen is ook beschikbaar.

Deep tissue@Esoterra:

Daagt de bovenstaande cursus jouw niet voldoende uit? Denk er dan eens over een hoogwaardige massageopleiding aan te gaan!

Neem eens een kijkje bij Esoterra in Bilthoven. Deze geaccrediteerde massage opleiding heeft voor zowel de beginnende als de gevorderde masseur met een eigen massagepraktijk een geschikte cursus of opleiding. Sinds begin dit jaar (2021) ben ik begonnen met lesgeven bij deze opleiding en mag ik mij met trots de deep tissue docent van Esoterra noemen. https://www.esoterra.nl/product/cursus-deep-tissue-massage-module-1/ Er komt nog meer deep tissue aanbod aan, dus houdt onze websites in de gaten!

Lotsyoga: Momenteel geef ik les op de woensdagen.