Lesaanbod

Cursussen@Lots:

Altijd al willen leren masseren? Ik bied toegankelijke massage cursussen aan voor koppels.

De massage cursussen zijn privé. Jij met je partner, je vriend, vriendin of familielid. Het maakt niet uit! Je leert uitsluitend een massage van ontspannende aard. Klik op de link onderaan deze pagina om de inhoud van de cursussen te zien.

(recensie) Deze cursus was absoluut een leuke en leerzame ervaring. Lot geeft heldere instructies en moedigt aan. Je krijgt nooit het gevoel dat je het verkeerd doet. Maar je krijgt wel nuttige feedback. Na vier sessies kunnen we best veel. En het leuke is, als je het samen doet kan je elkaar motiveren om ermee verder te gaan.                                      Keri & André

Deep tissue@Esoterra:

Daagt de bovenstaande cursus jouw niet voldoende uit? Denk er dan eens over een hoogwaardige massageopleiding aan te gaan!

Neem eens een kijkje bij Esoterra in Bilthoven. Deze geaccrediteerde massage opleiding heeft voor zowel de beginnende als de gevorderde masseur met een eigen massagepraktijk een geschikte cursus of opleiding. Sinds begin dit jaar (2021) ben ik begonnen met lesgeven bij deze opleiding en mag ik mij met trots de deep tissue docent van Esoterra noemen. https://www.esoterra.nl/product/cursus-deep-tissue-massage-module-1/ Er komt nog meer deep tissue aanbod aan, dus houdt onze websites in de gaten!

Lotsyoga: Momenteel geef ik les op de woensdagen.