Lomi-Lomi massage

“Voor frisse energie”

Deze massage wordt alleen gegeven door Liesbeth.

Met een Lomi Lomi massage waan je je even op een tropisch strand, in de branding, terwijl de zachte warme golven van de zee over je hele lijf heen gaan. Lomi Lomi staat bekend om vloeiende bewegingen die het hele lijf volgen, van boven naar beneden en weer terug. Het is daarom ook gebruikelijk om tijdens een Lomi Lomi geen ondergoed te dragen, omdat die karakteristieke bewegingen anders niet goed gemaakt kunnen worden. Je ligt uiteraard niet helemaal bloot, je bent veilig en discreet bedekt met een handdoek. Mocht je toch heel erg graag een onderbroek aan willen houden, neem dan een extra paar mee, want er komt wel olie op.

Bij de massage wordt gebruik gemaakt van kokosolie, en iets meer olie dan dat je misschien gewend bent. Na afloop is er daarom ook de gelegenheid om je even op te frissen met wat water en een washandje.

Lomi Lomi staat voor omarming, zachtheid, vertrouwen en overgave. Omdat Lomi Lomi zo liefdevol is, kan het diep helend werken op weggestopte emoties en trauma’s, zonder dit af te dwingen. Maar ook de bekende vastzittende nek, schouders, rug en heupen krijgen weer meer bewegingsruimte en versoepeling. Ook de buik en het gezicht worden gemasseerd, want hier wordt vaak de meeste emotionele spanning opgeslagen.

Na afloop voel je je energiek, fris en uitgerust, alsof iemand op de reset-knop heeft gedrukt.