Stoelmassage

“Voor een snelle oppepper”

Een stoelmassage is een combinatie van Japanse drukpuntmassage en klassieke massage. Bij een stoelmassage houd je de kleding aan. Je hangt bij deze massage heel comfortabel in een ergonomische, speciaal voor de massage ontwikkelde massagestoel. Ik werk drukpunten af op de rug, schouders, nek, heupen, armen en het hoofd.

Wanneer je lichaam gespannen of stijf is, kun je veel baat hebben bij een stoelmassage. Omdat de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, werkt een stoelmassage namelijk zeer ontspannend en bovendien verkwikkend. Wanneer je regelmatig een stoelmassage neemt, houd je de spieren soepel en voorkom je blokkades. Dit zorgt er voor dat stress en vermoeidheid blijvend afnemen.

Stoelmassages kunnen ook op locatie gegeven worden. Kijk voor meer info bij ‘Evenementen’

 

 

Openingstijden
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00

Note: Vanaf juni 2019 nemen we afscheid van Sonja. Hanneke komt het team versterken. Voortaan zijn de zaterdagen verdeeld; Lotte werkt de twee laatste- en Hanneke de eerste zaterdag van de maand. Verder masseert Lotte op woensdag, donderdag & vrijdag. En we gaan een extra dag open; Hanneke zal de dinsdagen verzorgen. We zien je graag snel weer!