Voetreflex massage

‘Weer in balans’

Voetreflexologie is gebaseerd op de holistische gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een geheel vormen. Je voeten zijn je basis en hebben enorme invloed op de manier waarop je (in het leven) staat.

Een blokkade in de energiestroom kan klachten veroorzaken in het lichaam, zoals pijn, bewegingsbeperking, ziekte. Door middel van specifieke drukpunten op de voeten kunnen deze blokkades worden opgespoord en behandeld.

Voetreflex massage werkt diep ontspannend op het hele lichaam. Via de voeten vloeit overtollige energie en spanning makkelijk het lichaam uit. Op natuurlijke wijze bied voetreflexologie verlichting bij diverse klachten als: stress, vermoeidheid, hoofdpijn, spijsverteringsklachten, hormonale stoornissen, spier- en gewrichtsproblemen, urineweg-klachten en allergieën.

Deze massage techniek is de specialiteit van Sonja, en wordt dan ook alleen door haar uitgevoerd. Tijdens de behandeling werkt Sonja op meridianen en acupressuurpunten uit de Traditionele Chinese Geneeskunde. (Meridianen zijn ‘riviertjes met energie’ die je lichaamsfuncties voeden en in balans houden). Ze behandelt niet alleen de voeten, maar geeft ook ontspannen strijkingen tot net over de knie langs de meridiaanbanen.

Reserveer nu een voet reflex massage om het zelf te ervaren!