Over Shanon

Welkom, mijn naam is Shanon. Sinds juni 2021 ben ik met veel plezier werkzaam bij Lots. Lotte en ik hebben elkaar al jaren geleden leren kennen als collega’s bij Spa Zuiver in Amsterdam. Ik vind het super leuk om nu weer in mijn “eigen” stadsie met haar te mogen samenwerken!

Ik zet “eigen” maar even tussen aanhalingstekens, want zodra je mij ontmoet hoor je dat ik van oorsprong uit Limburg kom. Daar heb ik in 2006 mijn Sportmassage diploma gehaald nadat ik veel te lang over mijn studie psychologie heb gedaan. Een goede zet, want inmiddels 15 jaar later masseer ik nog steeds met veel plezier! En ik ben het nog lang niet zat want er valt nog zoveel meer te leren in dit mooie vak.

Vanwege de liefde ben ik inmiddels alweer meer dan tien jaar geleden in Utrecht komen wonen, en ik voel me hier helemaal op mijn plek. Hier ben ik mij verder blijven ontwikkelen met cursussen bij verschillende opleidingsinstellingen en her en der freelance werk naast mijn vaste werk bij Spa Zuiver. Door de jaren heen heb ik mij verschillende massagetechnieken eigen gemaakt en ik vind het leuk om daar tijdens mijn behandelingen een fijne mix van te maken, afgestemd op jouw behoeften.

Alle donderdagen ben ik zowiezo te vinden bij op de Willem van noortstraat, ik zie je graag bij Lots!