Over Hanneke

Mijn naam is Hanneke Schrijver (1989) en ik woon in Utrecht. Ik ben een energieke, enthousiaste en passievolle vrouw die met veel liefde zorgt voor de ontspanning en een verbeterde kwaliteit van leven. Dit doe ik door middel van huidbehandelingen, massages en yoga.

Vanaf juni 2019 masseer ik met veel plezier als freelancer bij Lot’s massage. Ik zal op de dinsdagen van 10- 17.00, donderdagochtend 10.00 – 13.00 en eenmaal per maand de zaterdag bij Lot’s werkzaam zijn. De massages die je bij mij kan boeken zijn: deep tissue massages, ontspanningsmassages en stoelmassages.

Naast het werken bij Lot’s run ik vol blijdschap mijn eigen bedrijf Zen je zot. Op http://www.zenjezot.nl kun je meer informatie lezen over mijn vaardigheden en activiteiten.

Achtergrond: Ruim 10 jaar geleden is mijn passie voor de huid ontstaan. Vanuit hier ben ik de opleidingen allround
schoonheidsspecialiste en huidtherapie gaan volgen. Na het afronden van beide studies (2008 en 2014) heb ik op verschillende werkervaringsplekken en mijn eigen bedrijf veel werkervaring opgedaan over de huid, waaronder ontspanningsmassages, littekenmassages en oedeemtherapie. In 2017 heb ik in India een yoga opleiding gevolgd. Het is prachtig om al deze elementen met elkaar te verbinden. Yoga is een onwijs mooi middel om letterlijk bewust met jouw lichaam bezig te zijn en in het nu aanwezig te zijn.
Missie: In de huidige maatschappij zijn we veelal druk. Daarbij vergeten we relatief vaak ons bewust te zijn van ons eigen lichaam en de signalen die deze afgeeft. Het is goed om soms even op de pauzeknop te drukken en stil te staan. Het is mijn missie om jou bewust te maken van jouw lichaam en jou op weg te helpen naar een ontspannen leven door middel van massages en yoga. Deze tools kunnen bijdragen aan het leven van jouw mooiste leven.

Ik zie er naar uit jou te ontmoeten bij Lot’s!