Over Liesbeth

Hoi, ik ben Liesbeth, vanaf november 2020 ben ik werkzaam bij Lots. Ik ben enorm enthousiast over deze samenwerking!

In 2016 heb ik van massage mijn beroep gemaakt na een studie tot massagetherapeut bij het opleidingscentrum Esoterra te Bilthoven. Sindsdien masseer ik vol passie. De afgelopen jaren heb ik genoeg ervaring opgedaan, veel vlieguren gemaakt bij Five city spa in Utrecht. Daar heb ik heb een leuke en leerzame tijd gehad maar ben toe aan een meer persoonlijke aanpak, veel tijd voor de cliënten en hiermee mijn ontwikkeling als masseur voortzetten. Massagepraktijk Lots sluit dus perfect aan aan mijn groeiproces.

Voor deze periode studeerde ik Engels aan de UU en behaalde mijn master aan de VU, werkte ik als copywriter in Amsterdam, en stond voor de klas als docente Engels in het voortgezet onderwijs. Nadat ik in 2015 ook nog moeder werd van mijn zoontje, werd dit allemaal een beetje te veel. Op een gegeven moment besloot ik dat het wel genoeg was zo, en heb ik het roer compleet omgegooid. Ik had rust nodig in alle hectiek en besloot de opleiding tot massage therapeut te volgen – voornamelijk omdat ik eigenlijk zelf massagetherapie nodig had. Zo werkt dat. Het bleek één van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt.

Inmiddels is kind nummer twee erbij gekomen, en wonen we ongeveer ín het bos in Zeist, met egels en eekhoorns als buren. Het leerproces van masseren blijft trekken, en ik vind het nog steeds erg leuk om nieuwe technieken op te doen en inzichten te krijgen. Binnenkort start ik een opleiding LomiLomi massage, daarbij is een fijne flow aanwezig en kan zowel diep als zachter zijn, net wat jij wilt. Deze massage vorm zal ik ook gaan aanbieden bij Lots.

Tijdens een massage vind ik rust en diepgang belangrijk. Mijn intentie is om de klant weer in contact te brengen met het lichaam en, als het lukt, naar binnen te laten keren; om de buitenkant even los te laten. Mijn massage style zou ik omschrijven als eentje met rust, traag tempo zodat jij als cliënt goed kan volgen en verwerken wat en gebeurt. Ook mijn deep-tissue style is rustig maar intens en doeltreffend,  wat goed van pas komt omdat er bij Lots een hoop deep-tissue fanaten komen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!