Over ons

Mijn naam is Lotte de Bouter (1986) en ik woon in Tienhoven. Ik run mijn bedrijf, Lots, met veel plezier en liefde. In 2009 begon ik met massage, waar ik mij lange tijd volledig op richtte. In 2013 kwam daar de yoga bij. Inmiddels is er een mooie balans ontstaan van mijn massage werk, yoga, workshops en mijn gezin.

Naast het runnen van mijn praktijk houdt ik ervan mezelf te blijven uitdagen; Ik ben graag een bezig bijtje. Begin 2021 ben ik gestart als Deep tissue massage docent bij geaccrediteerde opleiding Esoterra.Het is heerlijk om de kneepjes van het vak te mogen delen met nieuwe enthousiastelingen! https://www.esoterra.nl/product/cursus-deep-tissue-massage-module-1/ Er komt nog meer cursus aanbod aan, dus houdt ‘t in de smiezen.

Ook doe ik zo nu en dan verschillend freelance werk. Zo masseer ik op festivals, verzorg ik stoelmassage evenementen en geef ik yoga workshops en kinderyoga lessen. Genoeg ambitie! In mei 2018 ben ik moeder geworden, onze dochter Lewis-Sue is gezond op de wereld gekomen. Ik breng graag veel tijd met haar door waardoor het freelance werk op een laag pitje is komen te staan.

Hoe het allemaal begon:

Tijdens één van mijn reizen volgde ik in Thailand mijn eerste massage cursus, ik was meteen verkocht. Terug in Nederland besloot ik mij volledig op massage te richten. Om me te specialiseren in andere soorten massage, ben ik bij Losjes in Utrecht gaan werken. Ik deed hier vier jaar ervaring op en ben intern opgeleid tot een echte allround masseur, stoelmasseur en deep tissue masseur. Ik richtte me het meest op de deep-tissue techniek. In 2013 ben ik voor mezelf begonnen, waar deze mooie praktijk uit is gegroeid.

Daarnaast vond ik verdieping in de yoga. Ook hiermee kwam ik voor het eerst in contact tijdens reizen, in Australië en Nieuw-Zeeland. Ik wist toen al dat hier een hoop te ontdekken viel en besloot pas jaren later deze ontdekkingsreis te vervolgen tijdens een vierjarige yoga docenten opleiding in Nederland. In de zomer van 2017 studeerde ik af aan de opleiding Samsara. Yoga en massage zijn allebei mooie manieren om in contact te komen met je lichaam en bij te dragen aan je ontspanning.