Over Sonja

Ik ben Sonja van Meer (1968) Per februari 2018 zal ik Bij Lots massage werkzaam zijn. Ik begin met de woensdag- en donderdagochtend. Maar zal in maart al haar dagen overnemen zodat zij met zwangerschapsverlof kan.

7 Jaar geleden ben ik gestart met een opleiding tot voetreflex therapeut. De fascinatie die ik tijdens die opleiding ontwikkelde voor de werking van het menselijk lichaam laat me nog steeds niet los en gaandeweg heb ik me diverse massagetechnieken gemaakt om blokkades in het lichaam te kunnen behandelen.

Vanuit de voetreflex ben ik me verder gaan ontwikkelen in de lichaamsmassages. Voornamelijk de ontspanningsmassage en Deep Tisseu massage trok mijn aandacht. Mede daarom ben ik bij Lots helemaal op mijn plek.

In al mijn massages streef ik ernaar mensen bewust te maken van hun eigen lichaam en de samenwerking tussen lichaam en geest. Balans in je leven begint bij balans in je lichaam: ontspannen van het spierweefsel is voor mij de eerste stap op weg naar die balans.

Net als Lotte benut ik diverse kansen om mijn techniek te blijven ontwikkelen: wanneer de mogelijkheid zich voordoet masseer ik op (sport)evenementen en beurzen, ben ik beschikbaar voor stoelmassages bij bedrijven en ben ik werkzaam bij SpaSereen in Maarsseveen.

Op mijn website www.voettaal.com kun je meer lezen over mijn vaardigheden als masseur.

Leuk om je binnenkort te ontmoeten bij Lots!