Deep Tissue Massage

“Voor hardnekkige spanning”

Klachtgericht – weinig olie – trage maar diepe technieken – opbouwende druk – binnen jouw grenzen spanning losmaken en in beweging brengen – maatwerk –

In deze behandeling gaan we klachtgericht te werk. We werken met de dieper gelegen spier- en fascia (bindweefsel) lagen van het lichaam. Hier zit vaak, al voor langere tijd, spanning opgeslagen wat voor klachten zorgt. Als er sprake is van chronische spierspanning zitten er vaak verklevingen in en om de spieren, pezen en gewrichten. Dit zorgt voor een verslechterde doorbloeding en blokkades in het weefsel wat pijnklachten en verminderde bewegingsvrijheid veroorzaakt.  Het is een massage vorm waarbij we krachtige maar langzame technieken afwisselen met zachte aanraking. Door de traagheid is je lijf in staat de druk goed te hanteren en kan je brein goed verwerken wat er gebeurd. Hierdoor kun je optimaal blijven of gaan ontspannen. Ook het afwisselen van harde en zachte aanraking zorgt voor ontspanning doordat het parasympathische deel van het centraal zenuwstelsel word aangesproken. Je hoeft niet bang te zijn dat we je pijn doen, bovendien moedigen we je aan om goed je grenzen aan te geven.

We werken voornamelijk met de vuist, onderarm en elleboog en zetten de druk in met ons lichaamsgewicht. Ook werken we met heel weinig of geen massage olie. Zo hebben we goede controle en kunnen we jou grenzen goed bewaken.

De deep tissue massage geeft verbluffende resultaten, direct na de behandeling ervaar je meer ruimte in je lijf en vaak een grotere bewegingsvrijheid.  En uiteraard een vermindering van pijnklachten die relatie hebben met spier- en bindweefsel.

Aanhankelijk van je klacht of hulpvraag zijn er meer behandelingen nodig.

Ook wanneer je van een goede, stevige massage houdt, is deze vorm van massage sterk aan te raden. Moeilijk kiezen? Geen probleem! Tijdens een intake gesprekje voorafgaand je behandeling stemmen we af wat op dat moment het beste bij je past.

Klik hier om direct een afspraak te maken.

 

Openingstijden

Kijk goed bij je reservering bij wie je een afspraak hebt. Bij reservering ga je akkoord met de Voorwaarden&Privacy (zie pagina)