Ontspanningsmassage

 “Voor maandelijks onderhoud”

De ontspanningsmassages die ik aanbied zijn altijd met olie en hebben een vloeiend karakter. De druk en de intensiteit laat ik afhangen van jouw wensen of klachten. Het is dus niet zo dat een ontspanningsmassage perse zacht hoeft te zijn.

Veel mensen leiden een druk leven, waardoor ze weinig tijd overhouden om aandacht aan zichzelf te besteden. Het kan lastig zijn los te komen van de dagelijkse spanning, terwijl dit heel belangrijk is. Wanneer je te gespannen bent, leidt dit vaak tot klachten. Dit kunnen fysieke klachten zijn, zoals rug- en nekklachten, of hoofdpijn. Maar er kunnen ook mentale klachten optreden, zoals slaapproblemen en rusteloosheid.

Ontspanningsmassages kunnen je helpen om tot rust te komen en deze ongemakken te verhelpen, of nog beter: de klachten te voorkomen. Een ontspanningsmassage is een milde massage die erop is gericht om de perfecte balans te vinden tussen lichaam en geest, zodat je weer heerlijk ontspannen raakt.

 

Openingstijden
Maandag10:00 - 17:00
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag09:30 - 17:00
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00

Kijk goed bij je reservering bij wie je een afspraak hebt. Bij reservering ga je akkoord met de Voorwaarden&Privacy (zie pagina) Let op: de prijzen zijn aangepast, deze kun je checken onder ”tarieven”.