Ontspanningsmassage

 “Voor maandelijks onderhoud”

De ontspanningsmassages die ik aanbied zijn altijd met olie en hebben een vloeiend karakter. De druk en de intensiteit laat ik afhangen van jouw wensen of klachten. Het is dus niet zo dat een ontspanningsmassage perse zacht hoeft te zijn.

Veel mensen leiden een druk leven, waardoor ze weinig tijd overhouden om aandacht aan zichzelf te besteden. Het kan lastig zijn los te komen van de dagelijkse spanning, terwijl dit heel belangrijk is. Wanneer je te gespannen bent, leidt dit vaak tot klachten. Dit kunnen fysieke klachten zijn, zoals rug- en nekklachten, of hoofdpijn. Maar er kunnen ook mentale klachten optreden, zoals slaapproblemen en rusteloosheid.

Ontspanningsmassages kunnen je helpen om tot rust te komen en deze ongemakken te verhelpen, of nog beter: de klachten te voorkomen. Een ontspanningsmassage is een milde massage die erop is gericht om de perfecte balans te vinden tussen lichaam en geest, zodat je weer heerlijk ontspannen raakt.

 

Openingstijden
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00

Note: Vanaf juni 2019 nemen we afscheid van Sonja. Hanneke komt het team versterken. Voortaan zijn de zaterdagen verdeeld; Lotte werkt de twee laatste- en Hanneke de eerste zaterdag van de maand. Verder masseert Lotte op woensdag, donderdag & vrijdag. En we gaan een extra dag open; Hanneke zal de dinsdagen verzorgen. We zien je graag snel weer!