Hoofdmassage

Hoofdmassage ”Uit het hoofd”

Ontspanning – hoofd – nek – schouders – anti hoofdpijn – anti piekeren –

Deze behandeling wordt uitsluitend door Tjitske uitgevoerd. Zij verteld: ”Bij deze massage maak ik gebruik van pure (etherische) oliën. Technieken waarbij stevige druk en zachte strijkingen worden afgewisseld op het hoofd, gezicht, nek, schouders en bovenrug. En omdat ik graag met mijn handen in het haar zit (ook bij Ginger Haar), wil ik jou graag bij Lots Massage laten ervaren hoe het is om “uit je hoofd” weer terug naar je lichaam te gaan.”

Het hoofd is de plek van je lichaam waar (in onze maatschappij) de meeste energie naartoe gaat. Omdat het hoofd het centrum van het zenuwstelsel is, brengt een hoofdmassage het hele zenuwgestel tot rust. Door juist op die plek aandacht en ontspanning te brengen, ontstaat er een diepe weldadige rust. Massage van de slapen, bijvoorbeeld, verbeterd het gezichts- en concentratievermogen en brengt ook een toestand van bewustzijn. Massage van de wenkbrauwen ontspant het hele lichaam en is vooral heilzaam voor de ogen en het zenuwgestel.

De behandeling duurt 30minuten. Je wordt uitgenodigd op je rug te komen liggen op de massage tafel, je kunt je kleding aanhouden.