Kindermassage

Zacht – kennismaken – leren voelen – laagdrempelig –

Ook voor kinderen verzorgen wij massages. Tijdens deze behandeling kijken we wat het kind nodig heeft. Zo leren we hen bijvoorbeeld om te leren voelen, aandacht te houden, en werken we met ademhaling. Voor de kleintjes meer spelenderwijs, bijvoorbeeld ‘beestjes op je rug’ herkennen. Voor de oudere kinderen geven we suggesties en tips om de rust in jezelf te vinden waar ze op kunnen teruggrijpen bijvoorbeeld op school of tijdens drukke situaties. Maar sommige kinderen vinden het gewoon heerlijk om weg te zakken in de ontspanningsbubbel tijdens de massage, daar geven wij natuurlijk ook ruimte voor.  Wij ontvangen kinderen vanaf vier jaar tot de jongvolwassenen. Dit is een mooie manier om kennis te maken met zelfzorg en werk je aan het lichaamsbewustzijn. En uiteraard een heerlijk moment van ontspanning.

Als ouder mag je er natuurlijk bij blijven.

Ook is yoga een hele mooie manier voor kinderen om te oefenen met inspanning en ontspanning. Op een speelse manier ben je bezig met een goede lichaamshouding, bewuste ademhaling en zintuigen. Yoga helpt bij zelfvertrouwen, concentratie en slaapritme en is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden, met of zonder ouders.

Lots is geschoold in kinderyoga aan het gecertificeerde yoga instituut, Kinderyoga Academie in Almere. Yoga lessen voor kinderen bieden we niet in groepslessen aan. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.