Ontspanningsmassage

 “Voor maandelijks onderhoud”

Lekker wegdromen, preventief, dynamisch, olie, spieren en oppervlakkige spanning losmaken.

Heb je behoefte aan ontspanning? Leid je een druk leven en heb je weinig tijd voor jezelf? Kom je niet los van de dagelijkse beslommeringen? Dan is een ontspanningsmassage echt een aanrader. Teveel spanning kan leiden tot klachten in rug, nek of hoofdpijn, maar ook mentale klachten zoals slaapproblemen en rusteloosheid.

Onze ontspanningsmassage is met gebruik van een heerlijke warme massageolie. Met veel vloeiende technieken als strijkingen en knedingen wordt je uitgenodigd tot ontspannen. De druk en de intensiteit wordt bepaald door jouw wensen of behoefte. Het is dus niet zo dat een ontspanningsmassage perse zacht hoeft te zijn. Ook heb je zelf de regie over hoe jou behandeling eruit komt te zien; vertel ons tijdens de korte intake wat je wel en niet mee wilt nemen in de behandeling. Of kies ervoor onze kennis en kunde op jouw los te laten!

Een regelmatige massage helpt je om tot rust te komen, dit gaat steeds makkelijker en sneller omdat jou systeem aanwent om geregeld in diepe ontspanning te komen. Uiteraard speelt jouw dagelijkse belasting en levensstijl een grote rol. Een bewustwording van deze factoren is een bijkomend voordeel.  De massages helpen je ongemakken te verhelpen, of nog beter: klachten te voorkomen. In een ideale wereld gebruik je de massages preventief.

Een ontspanningsmassage is een milde massage, gericht op een perfecte balans tussen lichaam en geest, zodat je weer heerlijk ontspannen raakt. Moeilijk kiezen? Geen probleem! Tijdens een intake gesprekje voorafgaand je behandeling stemmen we af wat op dat moment het beste bij je past.

Klik hier om direct een afspraak te maken.

 

Openingstijden
Woensdag09:30 - 17:30
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:30
Zaterdag09:30 - 17:00

Kijk goed bij je reservering bij wie je een afspraak hebt. Bij reservering ga je akkoord met de Voorwaarden&Privacy (zie pagina)