Ik vond de ontspanningsmassage heerlijk. Een juiste verhouding tussen kneden/strelen. Ook past ze het aan naar jouw wensen en is alles eromheen netjes verzorgd.

Zegt An en gaf 5 sterren.

Lotte kijkt en luistert naar je. Is empathisch en geeft ruimte voor zijn.

Zegt Elly en gaf 5 sterren.

Als kantoormedewerker zitten mijn schouders, nek en rug nogal eens vast. Een deep tissue massage van Lotte is dan precies wat ik nodig heb. De ambiance is ontspannend, met rustige achtergrondmuziek, en een schone en fijne, kleine ruimte. Na afloop mag je je tijd nemen om bij te komen en wat water te drinken. Ik ga altijd heel ontspannen weg.

Zegt Agnes en gaf 5 sterren.

Wat een fijne methode die deep tissue massage. Door de langzame bewegingen heel ontspannend, maar door de dieptewerking ook extra effectief. Ik merk het nu dagen later nog steeds. En Lotte is een fijne, rustige persoon die goed afstemt.

Zegt Rosanne en gaf 5 sterren.

Ik heb de behandeling ‘Deep tissue massage’ gehad en het met 5 sterren beoordeeld.

Zegt Irma en gaf 5 sterren.

De deep tissue massage was erg fijn! Het heeft geholpen om vastzittende spanning los te maken en tegelijkertijd was het erg ontspannen.

Zegt Babette en gaf 4 sterren.

erg fijne behandeling, snel een nieuwe afspraak !

Zegt Jeannine en gaf 5 sterren.

Vriendelijke ontvangst, interesse in hoe de vorige behandeling is ervaren, empathie, zeer vakkundig.

Zegt Elly en gaf 5 sterren.

Het was een fijne massage. De sfeer in de salon is erg prettig door de met aandacht ingerichte ruimte en rustgevende muziek. Het is een heerlijk puntje van rust in de mooie maar toch vrij drukke stad. Een bezoek aan salon is echt goed voor lichaam en geest. Ik kom al jaren naar tevredenheid en met plezier bij Lotte.

Zegt Reinier en gaf 5 sterren.

Ik heb de behandeling ‘Ontspanningsmassage’ gehad en het met 5 sterren beoordeeld.

Zegt Louise en gaf 5 sterren.