Sarongs

Sarongs vind ik fantastisch!

Al tijden ben ik opzoek naar het ultieme textiel voor op de massagetafel. Van alles heb ik geprobeerd; stof uitgezocht op de lapjesmarkt en op maat laten maken, katoenen bed textiel op maat laten maken en badstof massagetafelhoezen van de groothandel. Vaak zijn stoffen heel kreukelig en zie je olie vlekken permanent terug ook al is de stof schoongewassen. Sommige stoffen, zoals de badstof, is zo dik en groot dat je maar twee hooguit drie in een wasmachine kwijt kunt. Niet ideaal dus. Met de vondst van sarongs ben ik helemaal tevreden.
De flexibele stof kreukt bovendien niet. Ook voor yoga zijn ze fijn, om over je mat heen te leggen. Voor studio’s of persoonlijk gebruik. Zo oefen je altijd op je eigen sarong, wel zo hygiënisch.
Ik ben blij dit fantastische stukje textiel met jullie te mogen delen!
Prachtige printen en kleuren hand gemaakt in Bali.
Alle sarongs zijn de zelfde grote maat; 200cm bij 115cm. Ze bedekken ruim een massagetafel en yoga mat.
Je hoeft alleen je favoriete patroon en kleuren uit te kiezen.
Ik heb zes verschillende prints beschikbaar en allemaal mooie verschillende kleuren. Per design en kleur heb ik er maar een handje vol in huis, lekker uniek dus.

Je kan je sarong in de machine wassen tussen 30 en 60 graden. Op 30graden gaan ze langer mee. In de massage praktijk was ik ze altijd op 60graden en droog ze in de droger op standje ‘delicaat’